top of page

konkurrence

Talent
2 x 6o min

På dette hold har man lært at svømme og kan klare sig over længere distancer uden problemer. Man har lært at svømme crawl med korrekt vejrtrækning til siden. Man er helt fortrolig med at lave hovedspring og dykke, og man er klar til større udfordringer i bassinets fulde længde.
Der arbejdes målrettet videre med svømmearterne, hvor man forbedrer og udvikler de tekniske evner.

Undervisningen har følgende mål:
fortsat øget kendskab til teknik i crawl, rygcrawl og brystsvømning
at kunne svømme længere distancer (100-200 m)
at kunne lave startspring fra skamlen og derefter svømme 50 m 
at kunne lave vendinger og udsvømning
at lære den grundlæggende teknik i butterfly

Praktisk info
Der svømmes primært i den dybe ende samt i bassinets fulde længde. Der svømmes 2 gang om ugen. Der vil komme tilbud om at træne med konkurrenceholdet, hvis svømmeren har det rette niveau.

k-holdet
4 x 120 min

K-holdet er holdet for klubbens bedste svømmere. På holdet er der plads til juniorer, årgangssvømmere og seniorer. Her sørger man selv for svømmefødder mv.

Her er målet at opnå gode personlige resultater, hvilket gøres gennem et attraktivt træningsmiljø. K-holdet er et hold, hvor der bliver stillet krav om stabilitet og seriøsitet til træningen til hver enkelt svømmer, men det skal stadig være sjovt at gå til svømning. Der forventes et højt fremmøde og engagement i træningen. Det er træneren, der bestemmer hvem der kommer på holdet.

Der trænes 4 gange ugentligt. Udover træning i vandet vil der også være dryland træning og evt. styrketræning. Undervisningen vil foregå i hele bassinets længde. Der forventes på dette hold yderligere engagement fra forældrene, i form af hjælp med kørsel og hjælp til arrangementer, samt deltagelse til stævner.

k-Hold sprint

Krav for deltagelse på hold:

  • være junior 3 eller senior

  • træne mindst 2 x 1 time svømning og mindst 2 gange i styrke om ugen

  • være oplagt og klar til træning

  • fremme god kultur og træningsvaner

Info om holdet: Møder en time efter de andre, så de kan klæde om sammen med k-holdet. Kan deltage i et stævne hver tredje måned.

Styrketræning skal I selv sørge for, program får I af træneren.

Det skal aftales med cheftræneren, hvis du ønsker at tilmelde dig dette hold.

Krav til forældre

Nu når dit barn har nået et niveau, hvor de naturligt begynder at deltage i stævner, skal klubben også bruge frivillige hænder for at få tingene til at hænge sammen.
Til stævnerne skal klubben stille med såkaldte officials / dommere, der hjælper med at afvikle stævnet som fx tidtagere, bane– vendedommere og mange andre opgaver.
Ligeledes er det et behov for, at svømmerne har en holdleder med, der sørger for, at de har noget at spise og drikke. Holdlederen hjælper ligeledes med at få gjort svømmerne klar til de heats, som de deltager i.
Der vil også være behov for transport til og fra stævner.

Hvis der ikke er nok, der melder sig til disse opgaver, kan klubben ikke deltage i stævnerne, og derfor blive tvunget til et afbud, hvilket vil være meget ærgerligt for både svømmere og trænere, da det jo netop er disse stævner, svømmerne træner op til.

bottom of page