top of page

Vores trænere

konkurrence og talent

Billede_er_på_vej.jpg

magnus Hvidberg yde

Tekst kommer snarest

Billede_er_på_vej.jpg

rune nørgaard

Tekst kommer snarest

IMG_6031_edited.jpg

Caroline Bomholt jensen

Mit navn er Caroline Bomholt Jensen og jeg er 18 år gammel. Jeg har en træneruddannelse, som jeg har taget over to weekender plus jeg har skrevet en opgave om hvordan man træner børn og unge optimalt. Jeg har indtil nu kun været træner i et år, dog har jeg en del erfaring med svømning, da jeg har svømmet på BSK08’s bedste hold siden 2015 og gør det stadig. Jeg har altid elsket at svømme og jeg elsker at lære fra mig og se børn/unge udvikle sig i vandet.

IMG_6033_edited.jpg

emma Kjær johannesen

Jeg hedder Emma Johannesen og er 19år. Jeg er uddannet igennem Dansk svømmeunion og DGI og har været i klubben i 7 år, både som hjælpetræner og nu træner. Jeg blev student fra Brønderslev Gymnasium i sommer, og har nu sabbatår, hvor jeg arbejder i svømmeklubben som træner og som livredder i svømmehallen. Min fritid bruger jeg sammen med mine veninder og venner. Jeg har svømmet siden jeg var helt lille, og stoppede da jeg svømmede på konkurrenceholdet. Yndlingsstilart må være crawl.

svømmeskole

IMG_9228_edited.jpg

Alma Skougaard Magle

Hej jeg hedder Alma Magle. Jeg er 14 år. Jeg elsker at svømme og svømmer på konkurrenceholdet i BSK08. Jeg har svømmet siden jeg var lille. Jeg kan godt lide at træne andre. Jeg har været hjælpetræner i BSK08 siden januar 2024. Derudover har jeg siden 2023 været hjælpetræner for et U6/U7 fodboldhold.

IMG_6031_edited.jpg

Caroline Bomholt jensen

Mit navn er Caroline Bomholt Jensen og jeg er 18 år gammel. Jeg har en træneruddannelse, som jeg har taget over to weekender plus jeg har skrevet en opgave om hvordan man træner børn og unge optimalt. Jeg har indtil nu kun været træner i et år, dog har jeg en del erfaring med svømning, da jeg har svømmet på BSK08’s bedste hold siden 2015 og gør det stadig. Jeg har altid elsket at svømme og jeg elsker at lære fra mig og se børn/unge udvikle sig i vandet.

IMG_6024_edited.jpg

emilie kjær johannesen

Hej jeg hedder Emilie Kjær Johannesen. Jeg er 15 år gammel, jeg er hjælpetræner her i bsk08 og har været det i ca. et år nu. Jeg går i folkeskole i 9. klasse og i min fritid spiller jeg håndbold og træner 4 gange om ugen. Jeg har selv gået til svømning siden jeg var lille, men stoppede i 2019 da jeg var på talentholdet.

IMG_6027_edited.jpg

emma fogh

Jeg hedder Emma Marie og er 18 år. Jeg har været hjælpetræner i ca. et år og har hjælpetræneruddannelsen. Jeg går på Brønderslev Gymnasium og kan i min fritid godt lide at tilbringe tid med mine venner, fitness og familie. Jeg har selv svømmet inden jeg blev hjælpetræner. Jeg har svømmet lige siden jeg var helt lille, men det hold jeg svømmede mest på var talent. Min favoritstilart er klart crawl.

IMG_879311.jpg

emma hauerslev

Jeg hedder Emma Hauerslev, og er 16 år, jeg har været hjælpe-træner i Brønderslev svømme klub i 3 år. Jeg går på Brønderslev gymnasium i 1.g Jeg elsker svømning og jeg har gået til svømning siden jeg var helt lille baby i Bsk 08, og har derfor en del erfaring med svømning, jeg stoppede dog med at svømme på konkurrence holdet for 3 år siden, da jeg blev hjælpetræner i stedet. Jeg elsker at tilbringe tid med familie og venner. Min yndlingstilstart er helt klart crawl.

IMG_6033_edited.jpg

emma Kjær johannesen

Jeg hedder Emma Johannesen og er 19 år. Jeg er uddannet igennem Dansk svømmeunion og DGI og har været i klubben i 7 år, både som hjælpetræner og nu træner. Jeg blev student fra Brønderslev Gymnasium i sommer, og har nu sabbatår, hvor jeg arbejder i svømmeklubben som træner og som livredder i svømmehallen. Min fritid bruger jeg sammen med mine veninder og venner. Jeg har svømmet siden jeg var helt lille, og stoppede da jeg svømmede på konkurrenceholdet. Yndlingsstilart må være crawl.

20231004_174315_edited.jpg

Frederik Hjort Andersen

Jeg hedder Frederik Hjort Andersen og er 15 år. Jeg har ingen træneruddannelse, men har været hjælpetræner i Auning svømmeklub i et år, og er nu hjælpetræner på mit første år i Brønderslev. Jeg går på 10 klassecenter på Hedegårdsskolen på linjen "min fremtid" og vil være elektriker. Min fritidsinteresse er motorsport, og jeg har tidligere gået til svømning i 5 år.

IMG_8828.jpg

Kristine Vestergaard

Jeg hedder Kristine og er 19 år gammel. Jeg er træner for guldfisk (svøm 1) og piratfisk (svøm 2) sammen med Mille og Emilie om onsdagen. Jeg var før juleferien hjælper om tirsdagen for de samme hold sammen med Sebastian og Laura. Jeg har også været hjælpetræner til sommerskolen 2 gange. Så derfra har jeg også en del erfaring. Jeg går lige nu på Brønderslev Gymnasium, hvor jeg går i 2.g, udover det arbejder jeg også ved Pakkecenter Nord, hvor jeg mest arbejder i weekenderne. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at være sammen med vennerne og træne, hvor jeg løber. Jeg har svømmet i rigtig mange år, siden jeg var 6 måneder gammel. Dog er jeg nu stoppet til svømning, hvilket selvfølgelig var en svær beslutning. De sidste 5-6 år svømmede jeg på konkurrence-holdet, hvor jeg for5-6 år siden var rigtig god, jeg kom med til de helt store stævner som fx DM og Vest i min årgang. Min favoritstilart er helt klart ryg, hvor bryst så kommer derefter, det har det været siden jeg startede. Glæder mig til, at jeg kan fortsætte med at have svømningen i mit liv, bare ved at lære fra mig 😊

IMG_8763.jpg

Laura Nørlund Junker

Hej, jeg hedder Laura Junker, er 14 år og går i 8. klasse på Hedegårdsskolen. Det her er mit første år som hjælpetræner. Jeg har svømmet i 10 år og svømmer nu på vores konkurrencehold. Min favorit stilart er rygsvømning. Jeg har tidligere gået til mange andre ting, som sang, klaver, dans og spejder, men svømning vandt over alle disse ting, så nu svømmer jeg næsten hver dag. Ud over svømning elsker jeg også at være sammen med børn, lege og spille bold med dem. Jeg har altid ønsket mig at blive hjælpetræner og nu glæder jeg mig bare til at tilbringe tid sammen med de sødeste børn.

IMG_6017.HEIC

linette Anja hansen

Jeg hedder Linette, og er 28 år gammel. Jeg er uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitet i 2021, og studerer lige nu kandidatuddannelsen “Socialt Arbejde” - på samme universitet. Udover at være træner i BSK08, ved siden af studiet, arbejder jeg også som livredder i Brønderslev Svømmehal 🙂 Jeg startede som hjælpetræner i BSK08 i 2012, og har været træner i Løkken Svømmeklub i to år fra 2015-2017. Jeg er uddannet træner igennem DGI Svømning og Dansk Svømmeunion i 2018, og i samme år startede jeg som træner i BSK08 - og har dermed været det siden 2018. Dette har jeg været på mange af klubbens hold - og har derfor erfaring med både plask og leg, svøm 1, svøm 2, svøm 3, talent, vandskræk og undervisning for voksne, Aqua Bike samt Jump4fun. Jeg startede min egen svømmekarriere som 10-årig i 2005 på Sjælland, og dernæst i BSK08 fra omkring 2008-2012 på klubbens talent- og konkurrence afdeling. Jeg stoppede dog i klubben for at tage på “Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt” i 2012-2013, og var her et år på svømmelinjen, indtil jeg lagde svømning på hylden efter opholdets afslutning. Mine favorit-discipliner var bryst- og fri svømning (crawl), men fly gjorde mig dog heller intet - dog var jeg allerbedst til bryst disciplinen. Jeg har vundet flest guldmedaljer, og i en lang årrække havde jeg de fleste klubrekorder - heraf vidner dette vidst om, hvor god jeg engang var, hehe 🤪

IMG_6039.HEIC

malou callisen

Jeg hedder Malou og er 16 år. Jeg har Svømningens grunduddannelse og har været træner i 2½ år. Jeg svømmer selv på konkurrenceholdet i Brønderslev svømmeklub, og er meget glad for det.

IMG_6023_edited.jpg

mille bomholt jensen

Hejsa, jeg hedder Mille. Jeg er 15 år og er hjælpetræner i Brønderslev Svømmeklub for Guldfisk og Piratfisk. Jeg har været træner i ca. 1,5 år og går i 9. klasse på Hedegaardskolen. I min fritid kan jeg godt lide at spille håndbold, og træner det 4 gange om ugen. Jeg har svømmet på talentholdet, men stoppede da jeg var ca. 10, så jeg har gået til svømning i ca. 5 år. Min favorit stilart var rygcrawl. Jeg er en person, der elsker at være sammen med børn og nyder det rigtig meget.

IMG_6011_edited.jpg

sander drews

Hej mit navn er Sander Drews, og jeg er hjælpetræner i BSK08. Jeg har været hjælpetræner siden august 2022 og har taget hjælpetrænerkurset. Jeg er 15 år og bor i Øster Brønderslev, og jeg går i 9. klasse på Hedegaardskolen. I min fritid kan jeg godt lide at spille computer og være sammen med mine venner, og så svømmer jeg selv på konkurrenceholdet 4 gang om ugen, Jeg har gået til svømning siden jeg var 6 år, og min favorit stilart er fri (crawl).

IMG_6008_edited.jpg

sebastian thielst

Jeg hedder Sebastian Thielst og er født 030505. Jeg har svømningens grunduddannelse og har arbejdet som træner i 2 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 5 år, og gør det fortsat den dag i dag. Udover det styrketræner jeg 4 gange ugentligt og arbejder i svømmehallen som svømmetræner. Jeg går i skole på Aalborg Handelsskole EUX business, som er en fireårig uddannelse. I 21/22 gik jeg på Bernstorffsminde Efterskole, som er en sportsefterskole hvor jeg svømmetrænede 9 gange om ugen, styrketrænede 4 gange om ugen, spillede volley 3 gange om ugen og havde 3 gymnastiktimer om ugen.

Billede_er_på_vej.jpg

yvonne kramer

Tekst kommer snarest

baby

IMG_6277_edited.jpg

lene zakariasen

Tekst kommer snarest

Billede_er_på_vej.jpg

yvonne kramer

Tekst kommer snarest

Motion

IMG_6035_edited_edited.jpg

jette thielst

Jeg hedder Jette Thielst og er 45 år. Jeg har DGI Aqua Fitness Grunduddannelsen i Aqua Fitness, og derudover har jeg DGI's Mountainbike instruktøruddannelse. Jeg har været instruktør og træner gennem mange år, men har været tilknyttet som træner i BSK08 de sidste 2 år. I BSK08 underviser jeg i Aqua Biking og Aqua Fitness. En gang imellem vil I også opleve mig på kanten, hvor jeg kan være afløser for vores svømme- eller hjælpetræner. Til dagligt arbejder jeg i Aalborg Kommune som IPS-konsulent, hvor jeg i tæt samarbejder med Psykiatrien støtter psykisk sårbare borgere til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. I min fritid holder jeg meget af at undervise i svømmehallen, deltage i svømmeundervisning for voksne, cykle MTB, støtte op om mine to børn Sebastian og Sandras som er konkurrencesvømmer, bestyrelsesarbejde i BSK08 samt gå hjemme i haven og skoven på vores nedlagt ejendom imens hunden Hector løber omkring. Jeg har altid elsket at svømme, men i de unge år trak hestene mere. Jeg har gået til voksen svømmeundervisning de sidste 3 år. Min favorit stilart er at flyde :)

IMG_6277_edited.jpg

lene zakariasen

Tekst kommer snarest

IMG_6039.HEIC

malou callisen

Jeg hedder Malou og er 16 år. Jeg har Svømningens grunduddannelse og har været træner i 2½ år. Jeg svømmer selv på konkurrenceholdet i Brønderslev svømmeklub, og er meget glad for det.

bottom of page